Logo

Kastrupvej 326
2770 Kastrup

Konsultation
32 50 45 45

Bestil
tid

Behandlinger

På vores klinik udføres alle specialer indenfor fodterapien

Fodbehandlinger

Vi laver almindelig fodbehandling, hvor der tages hånd om negleproblemer, hård hud og ligtorne. Sammen finder vi årsagen til problemerne og laver en behandlingsplan for at undgå at generne vender tilbage

Delbehandlinger

Har du et enkelt problem, der generer dig og ønsker du kun at få dette behandlet, kan du bestille tid til delbehandling. Det kan f.eks. være en enkelt ligtorn, en nedgroet negl, en hælrevne eller andet

Kompliceret fodbehandling

Har du meget hård hud, mange ligtorne eller massive negleproblemer, skal du bestille tid til en kompliceret behandling.

Bøjlebehandling

Vi laver bøjlebehandling (ortonyxi) af nedgroede negle og giver dig gode råd, så du opnår det bedste resultat af behandlingen.

Silikoneaflastninger

Vi laver individuelt fremstillede silikoneaflastninger til fejlstillinger af tæerne f. eks knyster, hammertæer og overlagte tæer.

Vorter

Vi behandler vorter med beskæring af den hårde hud og efterfølgende behandling med Verrutop

Indlæg

Vi laver korrigerende indlæg, hvis du har fejlstillinger i dine fødder - dette omhandler som regel også en god snak om fodtøj og evt. fodøvelser. Indlæg kan også være støttende og aflastende til patienter med diabetes, gigt og arvæv efter strålebehandlede vorter.

Konsultation

Har du et problem med dine fødder, men måske ikke lige brug for en fodbehandling. Så kan du bestille tid til en konsultation. Her vil du få undersøgt dine fødder, og du vil så få råd og vejledning til, hvad der skal gøres, for at det kan blive bedre. Alt efter hvad problemet er, vil du få rådgivning omkring fodtøj, aflastninger, indlæg, fodøvelser mm.

Fodundersøgelse med henblik på indlæg

Har du problemer med dine fødder, og er du usikker på, om du skal have et indlæg, så kan du bestille en tid til en fodundersøgelse. Her undersøger vi, om du har brug for indlæg og hvilken slags det evt. skal være.

Vores priser
Har du spørgsmål til prislisten - eller er din behandling ikke opført på listen,
så ring gerne til os... på telefon 32 50 45 45

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest dagen før den aftalte tid.
Ved for sen afmeldelse eller udeblivelse pålægges et gebyr på 270 kr.