fbpx
Logo

Kastrupvej 326
2770 Kastrup

Konsultation
32 50 45 45

Bestil
tid

Om klinikken

Trygge rammer for din behandling

Klinikken

Tre trygge behandlingsrum

Klinikken foretager samtlige specialer indenfor fodterapien.

  • Fodbehandling
  • Ortonyxi (bøjlebehandling af nedgroede negle)
  • Indlæg (individuelt fremstillet på eget værksted)

Du kan trygt få behandling hos os, da vi vægter hygiejnen meget højt, og benytter et sterilt behandlingssæt til hver enkelt behandling.
Vi har en aftale med Safe Sterilization og indsender sporeprøver 4 gange om året, så vi sikre at vores sterilisationsovn fungerer som den skal. Certifikatet hænger altid synligt i klinikken.

Fodbehandling

Vi laver almindelig fodbehandling, hvor der tages hånd om negleproblemer, hård hud og ligtorne

Ortonyxi

Bøjlebehandling af nedgroede negle og giver dig gode råd, så du opnår det bedste resultat af behandlingen.

Indlæg

Korrigerende indlæg, hvis du har fejlstillinger i dine fødder - dette omhandler som regel også en god snak om fodtøj og evt. fodøvelser.

Hvorfor vælge os?

Vi er et team på 2 fodterapeuter, som alle vil gøre vores yderste, for at dit besøg her hos os bliver en behagelig og positiv oplevelse.

Man behøver ikke at have ondt i sine fødder for at komme hos os. Alle kan have stor glæde af at få behandlet deres fødder af en professionel statsautoriseret fodterapeut og få råd og vejledning til hvordan fødderne holdes sunde og raske. Fodbehandlingen er tilrettet lige præcis dine fødder. Vi optager en journal, således at behandling og vejledning til dig vil have fokus på flere områder, såsom alder, gener, sygdomshistorie, arbejde, sport mm. Har du hård hud, ligtorne, hælrevner, problemer med neglene m.m. kan vi behandle dette, og vi vil også hjælpe dig med at forebygge, så disse og andre gener ikke kommer igen. Vi vil se efter om du har fejlstillinger i dine fødder, som kan afhjælpes med individuelt fremstillet indlæg eller bedre fodtøj , og du vil få vejledning i fodøvelser, som kan være gavnlige for dig at lave. For at fjerne gener fra fødderne skal man, så vidt dette er muligt, fjerne årsagen til at disse er kommet, og dette er et samarbejde mellem dig og din fodterapeut. Vi glæder os til at byde dig velkommen her på klinikken.

Fodterapeuter

Vi er alle statsautoriserede fodterapeuter og har alle et ydernummer til den offentlige sygesikring.

En af vores store forcer er, at vi er et team bestående af fodterapeuter med 20 – 30 års erfaring og med den nyeste opdaterede viden fra skolen og kurser.
Den sparring og vidensdeling, der er mellem os, er til stor gavn for alle der besøger klinikken.

Anders Jensen

Indehaver
Statsaut. Fodterapeut

Lizette Falk

Indehaver
Statsaut. Fodterapeut

Hjemmebesøg

Vi kører også på hjemmebesøg - Så er det svært for dig at komme hos os, så kører vi hjem til dig og behandler dine fødder i dit hjem.

Har du en henvisning fra lægen, fordi du f.eks. har sukkersyge, og det er svært for dig at komme til os på klinikken, så kan lægen afkrydse på henvisningen, at der er behov for hjemmebesøg, og du vil så få dækket den ekstra udgift, der er til kørslen.

Henvisning fra læge kan fås til patienter med: Sukkersyge, arvæv efter strålebehandlede vorter, svær leddegigt samt til bøjlebehandling af nedgroede negle

Vores åbningstider

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag : Efter aftale
Søndag: Lukket

Åben efter aftale

Ved speciel behov er vi fleksible for aftaler uden for normal åbningstid.

Vores priser
Har du spørgsmål til prislisten - eller er din behandling ikke opført på listen,
så ring gerne til os... på telefon 32 50 45 45

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest dagen før den aftalte tid.
Ved for sen afmeldelse eller udeblivelse pålægges et gebyr på 270 kr.